Täna otsustasin mugavusest üle olla ja jälle ise köögis võimalikult paljud asjad valmis meisterdada. Ökomad ja kodumaisemad ja eelkõige hingega tehtud asjad on ikka paremad, (IMHO).
Tulin planetoloogia ja astrobioloogia loengust ja koduteel astusin ikka harjumusest/vajadusest Konsumist läbi. Jah Konsom nagu consume. Tahtsin hommikuks müslit osta. Valik suur ja lai, kuid miski ei tundunud ahvatlev või mõistlik. Mõtlesin, et kui tahan linnutoitu süüa, siis teen selle endale ise ja oma maitse järgi. Lõppude-lõpuks on mul ju oma mesi muud nodi täitsa olemas, mis sinna sisse panna. Tean ise, mis võid, mett, helbeid, puuvilju, marju, seemneid, pähkleid sinna sisse tahan panna ja kust nad pärit on. Mõeldud, tehtud. Nüüd on hommikuks imemaitsev ja tunduvalt tervislikum toidupala olemas.
Nüüd mul tuleb meelde, et minu leivategu on soiku jäänud..
No comments:
Post a Comment